Diensten

Bloementransport naar Denemarken

Wij rijden elke week met verschillende vrachtwagens naar Denemarken met bloemen en planten als lading. De terugvracht naar Nederland kan heel divers zijn. Dit doordat veel van onze opleggers uitgerust zijn met een laadklep of mogelijkheid om via de zijkant te laden.

marcel
WhatsApp Image 2019-09-25 at 16.31.33

Groupage naar Denemarken

Wij rijden wekelijks met onze zeilenopleggers naar Denemarken. Wij vervoeren alles wat er in de oplegger past. Bijvoorbeeld machines of grote kisten met goederen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij hebben altijd voldoende spanbanden en ander materiaal bij om uw vracht zo veilig mogelijk van a naar b te brengen.

Winkeldistributie in Nederland

Dagelijks rijden wij met trekker-oplegger combinaties van Distributiecentra naar allerlei winkels in Nederland. Wij rijden voornamelijk gekoelde producten. Ook hebben wij de mogelijkheid om de temperatuur tot onder het vriespunt te brengen in de oplegger en de andere producten op een andere temperatuur te houden doormiddel van een verstelbaar tussenschot in de oplegger. Al onze winkeldistributie opleggers zijn voorzien van een stuur-as en een laadklep.

image
WhatsApp Image 2020-11-01 at 18.41.10

Andere transporten in Nederland

Ook voor het vervoeren van andere producten in Nederland staan wij klaar voor u. Wij hebben verschillende mogelijkheden vanuit onze thuisbasis in Giessen. Met onze diversiteit in opleggers kunnen wij uw goederen altijd optimaal en op een veilige manier vervoeren. Onze chauffeurs zijn erg klantgericht. Wij staan graag voor u klaar!